22. mar. 2019
Af Lene Skriver Bak

Prins Charles og Camilla festede med Lionel Ritchie og Tom Jones på Barbados

Prins Charles og hertuginde Camilla mødtes med musik-legenderne Lionel Ritchie og Tom Jones på Barbados.

Prins Charles og hertuginde Camilla er på kongelig rundrejse i Caribien.

Parret havde inviteret den kendte musiker Lionel Ritchie til reception på the Coral Reef Club Hotel på Barbados, da prins Charles har udnævnt Ritchie til ambassadør for velgørenhedsorganisationen Prince's Trust.

69-årige Ritchie, der er verdenskendt for hittet "Hello", modtog udnævnelsen med glæde, selv om det kom som en stor overraskelse for ham.

- Det er fantastisk, fordi det er noget, jeg altid gerne har villet gøre og at opbygge noget med så stort globalt grundlag (som Prince's Trust, red.) ville tage år. Med mine forbindelser og prinsens forbindelser tilsammen kan vi gøre meget godt for mange mennesker, sagde Lionel Ritchie i følge The Sun.

Prins Charles og Camilla inviterede Tom Jones

Det viste sig, da prins Charles og hertuginde Camilla var ankommet til Barbados, at den britiske sanger Tom Jones tilfældigvis var gæst på hotellet.

En invitation til receptionen blev straks sendt afsted, og den 78-årige waliser var glad og stolt over, at blive inviteret med til fest.

- The Prince's Trust er en fantastisk ting at blive forbundet med, sagde Tom Jones, da også lovede, at han til hver en tid vil komme og synge for prinsen og hertuginden.

Læs mere om: