Lørdag, 17. april 2021 - af Trine Larsen

Prins Charles og prinsesse Annes svære farvel

Prins Charles og prinsesse Anne.
Prins Charles og prinsesse Anne.
Foto: Ritzau Scanpix
Sorgen stod malet i ansigterne på prins Charles og hans søster prinsesse Anne, da de som de første gik lige bag deres elskede fars kiste.

Hele verdens øjene var prins Charles og hans søster, prinsesse Anne, der havde fået den svære opgave at gå som de første i begravelsestoget, lige bag deres fars kiste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som de ældste og højeste rang, var det det kongelige søskendepars lod og det var tydeligt, at de begge havde det meget svært.

Ikke alene skulle de tage afsked med deres elskede far, som de begge - i interview siden hans død- har lovprist og fortalt, at han altid var der for dem, uanset hvad. Men de skulle også gå dér forrest, med verdens øjene hvilende på sig, kæmpende med tårerne og sorgen.

Måske med svære tanker på, at de næste gang, de går dér, skal sige farvel til deres mor, 94-årige dronning Elizabeth.

Dronningen har umiddelbart et jernhelbred, men det bliver svære tider for den aldrende dronning, og fremtiden uden prins Philip ved sin side, som han ellers har været trofast gennem 73 år, vil helt sikert sætte tydelige spor i dronningens fremtidige liv.

Uanset, så vil livet for prins Charles og hans søster, også ændre sig. De bliver, trods en travl kalender hver især, begge tvunget til at tage mere og mere over, for at hjælpe og støtte dronningen i hendes fremtidige gerning.

 

En gerning, der har varet siden 2. februar 1952 og som altså næste år i 2022 har varet i imponerende 70 år.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden