22. aug. 2014
Af af Sarah Haagerup (dansk version af Birgitte Engen)

Prins Charles sender gribende brev til MH17-offers far

Prins Charles
Prins Charles
Foto: AOP
- Min kone og jeg ønsker blot at lade Dem vide, hvor meget vi føler med Dem, står der i en personligt brev fra prins Charles til faderen til et britisk offer for MH17-flytragedien.

Mange kongelige har sendt deres dybtfølte kondolencer efter nedskydningen af det malaysiske passagerfly MH17 i juli, hvor alle 283 passagerer og 15 besætningsmedlemmer blev dræbt.

Blandt de dræbte var den 28-årige Liam Sweeney fra Newcastle, en kendt Newcastle United-fan, som blev begravet i går, den 21. august, i sin hjemby. Hundredvis af sørgende deltog i begravelsen.

Den britiske prins Charles viste også sin medfølelse ved at sende et personligt brev til Liam Sweeneys far. I brevet fortæller prinsen, at han og hans hustru føler med faderen og hans familie.

- Skønt jeg frygter, det er lidt sent at udtrykke det, ønsker min kone og jeg blot at lade Dem vide, hvor mange tanker vi sender Dem efter den i sandhed ubegribelige tragedie, som tabet af Deres søn Liam om bord på MH17-flyet er, står der i brevet, som er dateret den 14. august.

- De aner ikke, hvor meget vi føler med Dem og Deres familie over den ubærlige hjertekval, De må opleve, står der, og brevet fortsætter:

- Så skønt vi kun er alt for klare over, at det ikke er nogen trøst overhovedet, er det eneste, vi kan gøre, at sende vore bedste tanker og bønner til Dem i denne pinefulde tid. Brevet er underskrevet: "Med den størst mulige medfølelse, Deres Charles.

Den 52-årige Barry var "meget taknemmelig" over at modtage brevet, skriver "Newcastle Chronicle".

#Prince #Charles sends letter to Newcastle fan's father http://t.co/03wR567aUs pic.twitter.com/g8MZPXyQbT

— GoldenCouple (@TRH_WandC) August 20, 2014

Læs mere om: