Onsdag, 6. juli 2016 - af Casper Nielsen

Prins Charles sender hilsen til spillerne fra Wales før aftenens EM kamp

foto: AOP
Prins Charles, der er prins af Wales, har sendt en flot hilsen til det walisiske fodboldlandshold, der i aften står overfor Portugal i semifinalen ved EM 2016.
Prins Charles er mindst ligeså spændt på aftenens store fodbold-EM kamp som resten af Wales.   De tapre walisere skal i aften møde Christiano Ronaldos Portugal, men træner Chris Coleman, superstjernen Gareth Bale og de andre ”drager” kan varme sig ved royal support inden semifinalen.    "Mens I forbereder jeg på det, der – indtil videre – vil være den mest vigtige aften i walisisk fodbold-historie – vil jeg bare sende jer en særlig tanke og udtrykke mine håb", skriver prinsen af Wales i en besked til fodboldkæmperne.

Vind drømmerejse – deltag gratis

 

Prins Charles: Stor opbakning 

  "Igennem hele slutrunden har I vundet opbakning, ikke blot fra Wales, men fra hele Storbritannien, og jeg håber, I ved, hvor meget vi under jer endnu mere succes”, skriver prins Charles.   Efter Englands pinlige exit til Island er der ingen tvivl om, hvem befolkningen på de britiske øer – og prins Charles - holder med.     LÆS MERE: Prins Charles inviterer indenfor i sin private have

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden