Torsdag, 19. juni 2014 - af af Royalista.com

Prins Edward og grevinde Sophie af Wessex gennem tykt og tyndt i 15 år

Prins Edward og grevinde Sophie blev gift den 19. juni 1999.
Prins Edward og grevinde Sophie blev gift den 19. juni 1999.
Foto: AOP
Parret kan i dag fejre bryllupsdag – ligesom en del af den svenske kongefamilie.

Sophie Rhys-Jones vandt dronning Elizabeths hjerte fra første dag af hende og prins Edwards forhold og er mange gange blevet kaldt hendes majestæts favorit-svigerdatter.

Den 19. juni 1999 blev den tidligere PR-manager gift med dronningens yngste søn på Windsor Castle ved en ceremoni med deltagelse af kongelige fra hele verden inklusive danske prins Joachim og hans tante, dronning Anne-Marie af Grækenland.

På deres bryllupsdag strålede både grevinde Sophie – der var iklædt en fantastisk, håndfarvet silkekjole – og prins Edward af kærlighed og i dag, 15 år senere, ser parret stadig meget forelskede ud.

Det har dog ikke altid været en dans på roser for det royale par. I 2001 oplevede grevinde Sophie en ektopisk graviditet (en graviditet udenfor livmoderen). To år senere var hun gravid igen, og den 8. november 2003 gennemgik hun en meget dramatisk fødsel af sit første barn, Louise, der blev født for tidligt.

Det ser dog ud til, at de hårde tider har styrket båndet mellem prins Edward og grevinde Sophie, og parret ser lykkeligere ud end nogensinde før.

Prins Edward og grevinde Sophie af Wessex har børnene lady Louise Windsor, 10, og James Viscount Severn, 6.

BILLED-BLADET ønsker tillykke med bryllupsdagen!

LÆS OGSÅ: Svensk royal bryllupsdag - tillykke til regentparret og kronprinsesseparret

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden