Prins George begynder i skole

Prinsesse Charlotte, hertuginde Catherine, prins William og prins George. 

Prinsesse Charlotte, hertuginde Catherine, prins William og prins George. 

Foto: AOP
Prins William og hertuginde Catherines søn, prins George, har første skoledag i London i næste uge.

For godt to uger siden sendte kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt prins Joachim og prinsesse Marie deres yngste i skole for første gang. 

I næste uge, torsdag den 7. september, er det så prins William og hertuginde Catherine, der følger deres søn, prins George, 4, afsted.

Yngre end de danske kongelige

Prins George er dog lige et par år yngre end de danske kongelige ved skolestart.

I England begynder børnene i en alder af fire til fem år i den såkaldte grundskole, primary school, hvorefter de som omkring 12-årige går videre til secondary school.

Skal på privatskole

Prins William og hertuginde Catherine er ifølge Daily Mail nu flyttet fra Norfolk til Kensington Palace i London, hvor prins George skal gå på den private skole Thomas's London Day School i Battersea i det syd-vestlige London.

Modsat hans far, prins William, og farfar, prins Charles, der begge gik på skoler med kun drengeelever, er der både piger og drenge i prins Georges klasse.    

Gået i lokal børnehave

Indtil nu har prins George gået på børnehaven Westacre Montessori Nursery School tæt på familiens hjem Anmer Hall i Norfolk.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Samtidig med, at det britiske hof har meldt den kongelige skolestart ud, har de også oplyst, at prins William og hertuginde Catherine fremover kommer til at påtage sig flere kongelige opgaver på vegne af dronning Elizabeth.

Dronning Elizabeths mand, prins Philip, er netop gået på pension.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden