Tirsdag, 22. marts 2016 — af Ulrik Ulriksen

Prins George bruger sødt kælenavn til dronning Elizabeth

Foto: Rex
Når lille prins George kalder på sin oldemor, dronning Elizabeth, bruger han et kongeligt kælenavn, han selv har fundet på.
Storbritanniens dronning Elizabeth elsker sine oldebørn prins George og prinsesse Charlotte, og kærligheden er gengældt.   Især prins George er vild med oldemor, som han har fundet et kælenavn til.   Dejligt påske-tilbud på BILLED-BLADET.  Læs mere her!  

Catherine fortæller på TV

Det fortæller hertuginde Catherine af Cambridge i et TV-interview, som er en del af et dokumentarprogram om dronning Elizabeths liv. Dokumentaren er blevet lavet i anledning af dronningens 90-års fødselsdag den 21. april.     

Elizabeth lægger gaver til de små

- George er bare to et halvt år, og han kalder hende for "Gan-Gan".   Hun lægger altid en lille gave eller et eller andet sødt i børnenes værelser, når vi overnatter hos hende, og det viser, hvor højt hun elsker sin familie, siger hertuginde Catherine i en scene fra programmet.  

Vild med Charlotte

I interviewet i TV-dokumentaren fortæller hertuginden også, at dronning Elizabeth var glad for, at prins George fik en lillesøster.   – Dronningen var virkelig vildt begejstret for, at det var en pige, vi fik, og da vi kom tilbage fra hospitalet til Kensington Palace, var hun en af vores første gæster, lyder det fra hertuginden af Cambridge.    
Foto: Barcroft Media

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden