Onsdag, 16. april 2014 - af John Lautrup

Prins George fortryller Australien

Hertuginde Catherine, prins George og prins William besøger Australien.

Hertuginde Catherine, prins George og prins William besøger Australien.

Foto: AOP
Først bjergtog prins George New Zealand, og nu er turen kommet til Australien. Læs her, hvad prins William tror, sønnens første ord bliver.

Prins William og hertuginde Catherines førstefødte, prins George, er den ubestridte stjerne under forældrenes rundrejse i først New Zealand og nu Australien.

Den lille familie ankom i dag til Sydney, og da dørene til flyet fra Royal Air Force gik op, og prins William og hertuginde Catherine steg ned ad trappen, kunne Australiens premierminister Tony Abbott næsten ikke vente med at få lov til at dikkedikke den tredje i tronfølgen til den britiske krone.

Besøgte Operahuset

Efter modtagelsen overtog barnepigen pasningen af prins George, mens hans forældre straks blev transporteret til fotografering og et officielt arrangement i Jørn Utzons verdensberømte operahus i Sydney Havn.

Ved ankomsten til Operahuset holdt prins William en tale, hvor han blandt andet nævnte lille prins George:

- Jeg tror ikke, jeg kan slutte denne lille tale til jer uden at nævne et andet familiemedlem, George, der selv er travlt beskæftiget med at stifte bekendtskab med Australien. Catherine og jeg er meget taknemmelige for de mange søde beskeder og gaver, som vi fik fra hele landet, da George blev født. Jeg tror, Georges første ord bliver ”Bilby” (en australsk punggrævling på dansk, red.) – kun fordi det er sværere at sige ”Koala”. Vi ser virkelig frem til vores besøg her som familie, sagde prins William ifølge Daily Mail.

AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden