Søndag, 7. maj 2017 - af Juliane Olsen

Prins George fremstillede charmerende gave til dronning Elizabeth

Prins George

Prins George

Foto: AOP
Det kan være svært at finde en gave til en kvinde som dronning Elizabeth, og derfor har prins William og hans hustru ladet lille prins George afgøre valget.

For en uge side fyldte dronning Elizabeth 91 år, men det er selvfølgelig ikke helt ligetil at finde på en gave til kvinden, der har alt.

I et nyt interview afslører prins William og hertuginde Catherine, at det kan være en vanskelig opgave, og at de derfor lader treårige prins George afgøre det.

- Oldebørnene gør ofte ting for hende i stedet for at købe gaver. Hun er altid meget begejstret for børnenes hjemmelavede ting, siger prins William til BBC Radio 1.

LÆS MERE: Her skal prins George gå i skole

Gavernes udseende er ikke vigtig

Han afslører, at prins George i år havde lavet tegninger og puslespil til sin oldemor, og hans far roser ham for evnerne til at finde på.

Samtidig lovpriser hertuginde Catherine sin mand for det samme, og far og søn har altså fremstillet årets gaver i fællesskab.

Prins William understreger også, at gavernes udseende er ligegyldig, for de bliver alle vel modtaget.

Prins George fremstiller kunstværker

Det er også ensbetydende med, at de i højere grad holder sig til den slags gaver, og prins George har altså vist sig at være familiens kunstner.

Han er nemlig god til at fremstille kunstværker og brugskunst til dronning Elizabeth, der på sin fødselsdag overværede hestevæddeløb på Newsbury Racecourse.

Prins William og hertuginde medvirkede i BBC’s radioprogram som en overraskelse for vært Adele Roberts.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden