4. jan. 2015
Af af Niels Burgos

Prins George: Hyggedag med mormor

Prins George hyggede sig sammen med momor, mens far og mor var i New York.
Prins George hyggede sig sammen med momor, mens far og mor var i New York.
Foto: All Over
Kates mor, Carole Middleton, springer gerne til som barnepige for lille George. Det har han tilsyneladende ikke det ringeste imod.

Far og mor havde travlt med at være kongelige på officielt besøg i New York - og hvad stiller man så op med sin kun 17 måneder gamle søn. Selv om prins William og hertuginde Kate formodentlig har barnepiger nok, gjorde de som de fleste andre forældre: De ringede til mormor. Og Carole Middleton sprang straks til. Hun har, siden George kom til verden, tilbragt meget tid med den lille prins - og fornøjelsen er stor for alle,

Mens Kate og William var i New York, tog mormor lille George med til det lokale marked nær hendes hjem i Bucklebury. Det var før jul, og markedet bugnede af alskens julelækkerier - til George's store begejstring, skriver bladet HELLO!. Han prøvesmagte det hele - og ville endda tilbage for at få en ekstra portion af jule-kagen fra en af boderne på markedet.

- Det var simpelt hen så sødt, sagde en af de andre gæster på markedet iflg. HELLO!. - Han var som et hvilket som helst andet barn i den alder, løb rundt og udforskede det hele. Han er så kær - og en sjov lille fyr.

Læs mere om: