Fredag, 3. august 2018 - af Juliane Olsen

Prins George kåret som en af Englands bedst klædte

Prins George
Prins George
Foto: ALL OVER PRESS
Den kommende konge af Storbritannien, prins George, har fundet vej ind på listen over de bedst klædte i sit hjemland.

Han er kun fem år gammel, men har allerede vakt stor opsigt, når det gælder påklædning, og nu har prins George fået sin plads på listen over de bedst klædte i Storbritannien.

Det er nærmere bestemt det britiske magasin Tatler, der har placeret den kommende konge på ”Storbritanniens bedst klædte”-listen.

Her bliver han lovprist for sin smarte Christopher Robin-lignende stil, fordi prinsen typisk bliver set i offentligheden iført skjorter med krave, shorts og lange strømper.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kongelige drenge bærer shorts året rundt

- Det anses for at være meget forstadsagtigt for en lille dreng at bære lange bukser, når han bare er en lille dreng, har chefredaktøren for Majesty Magazine, Ingrid Seward, tidligere udtalt til people.com.

Dermed følger prinsen en mangeårig tradition hos de britiske kongelige og den britiske overklasse, hvor det er normalt, at drenge bærer shorts, også om vinteren, indtil de er otte år gamle.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Prins George fik dog en modedebut, da han ved prins Harry og hertuginde Meghans bryllup bar lange bukser for første gang i offentligheden.

Foto: ALL OVER PRESS

Prins George bar lange bukser ved kongeligt bryllup

Prins George og de andre brudesvende bar en miniudgave af Blues and Royals-frakken, som prins Harry og prins Georges far, prins William, også havde på ved det kongelige bryllup.

Frakken var desuden matchet med et par skræddersyede sorte bukser, som havde en rød stribe ned langs benet, designet af skrædderen Dege & Skinner, der holder til i den berømte skræddergade Savile Row i London.

Prins George er dog langt fra den eneste kongelige, der bliver lovprist for sin stil, for hans mor, hertuginde Catherine, og hertuginde Meghan har også fundet vej til listen.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden