Prins George og forældrene tog afsked med Australien

Prins William, hertuginde Catherine og prins William forlader Australien.

Prins William, hertuginde Catherine og prins William forlader Australien.

AOP
Hertuginde Catherine, prins William og prins Georges rundrejse i New Zealand og Australien nåede fredag til vejs ende.

Prins William og hertuginde Catherines lille baby-prins George stjal al opmærksomheden i Canberra lufthavn, da det unge kongelige par og sønnike fløj hjem fra deres officielle besøg i Australien og New Zealand.

Prins George er en lille charmetrold. Og charmen virkede helt som den skulle, da han på armen af sin mor, hertuginde Catherine, blev båret op af trapperne til flyet, der skulle fragte de to og prins William tilbage til Storbritannien, skriver Daily Mail.

Efter nitten dages officielt besøg i New Zealand og Australien lettede flyet med de royale gæster fra Canberra med kurs mod Sydney – og derpå videre hjem til London.

Men til det sidste var der stor fokus på lille prins George, og på hvordan den kongelige baby-prins mon klarede sin første officielle udlandsrejse. I afskedsscenen var den lille prins travlt optaget af at se sig omkring, så det blev ikke til et lille baby-vink ud til tilskuerne.

Bamse-wombatten var med

Men knap ni måneder gammel havde lille George dog klaret turen storartet, og i sin røde cardigan, hvide bluse, og hvide stribede shorts var han i al fald den kongelige gæst, de allerfleste generelt havde øje for på turen.

Prins William sagde dog til Australiens premierminister Toby Abott, der fulgte ham og hertuginden ud til flyet, at han ikke ligefrem så frem til den lange flyvetur hjem til London med lille George, "der godt kan være lidt gnaven i flyvemaskiner”.

Hvis rejsen hjem blev lang, kunne lille prins George måske muntres lidt op af nogle af de mange gaver, han har fået undervejs på turen.

Ikke mindst et stort Wombat-tøjdyr (et lokalt pungdyr, der går på alle fire ben), der blev set løftet om bord på flyet.

Tøjdyret kan om ikke andet minde prins Georg om nogle af de lokale dyr, han bl.a. også havde lejlighed til at møde under sin mor og fars tur til New Zealand og Australien.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden