Prins George og prinsesse Charlotte parate til stor dag

Prinsesse Charlotte, hertuginde Catherine, prins George og prins William.

Prinsesse Charlotte, hertuginde Catherine, prins George og prins William.

Arkivfoto: MEGA
Næste uge byder på en helt særlig dag i England, og hertuginde Kate og prins Williams børn kan godt begynde at glæde sig.

Hertug Catherine af Cambridge og prins William skal i næste uge ifølge planen sende deres to ældste børn prins George, syv år, og prinsesse Charlotte, fem år, tilbage i skole.

George og Charlotte på skolebænken

George og Charlotte er elever på Thomas's Battersea School i den engelske hovedstad London.

Det bliver nok en stor oplevelse for børnene at møde deres lærere og kammerater i klasseværelset til noget, der minder om en almindelig skoledag med undervisning leveret af en uddannet lærer.

Kate og William har undervist

I corona-perioden har Kate og William stået for undervisningen af børnene derhjemme, og det er ifølge Kate gået fint, fordi børnene har været dygtige.

George begyndte på den særlige privatskole i september 2017, og hans lillesøster Charlotte havde første skoledag i 2019.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden