4. sep. 2020
Af Ulrik Ulriksen

Prins George og prinsesse Charlotte parate til stor dag

Prinsesse Charlotte, hertuginde Catherine, prins George og prins William.
Prinsesse Charlotte, hertuginde Catherine, prins George og prins William.
Arkivfoto: MEGA
Næste uge byder på en helt særlig dag i England, og hertuginde Kate og prins Williams børn kan godt begynde at glæde sig.

Hertug Catherine af Cambridge og prins William skal i næste uge ifølge planen sende deres to ældste børn prins George, syv år, og prinsesse Charlotte, fem år, tilbage i skole.

George og Charlotte på skolebænken

George og Charlotte er elever på Thomas's Battersea School i den engelske hovedstad London.

Det bliver nok en stor oplevelse for børnene at møde deres lærere og kammerater i klasseværelset til noget, der minder om en almindelig skoledag med undervisning leveret af en uddannet lærer.

Kate og William har undervist

I corona-perioden har Kate og William stået for undervisningen af børnene derhjemme, og det er ifølge Kate gået fint, fordi børnene har været dygtige.

George begyndte på den særlige privatskole i september 2017, og hans lillesøster Charlotte havde første skoledag i 2019.

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du se de helt nye billeder fra en dejlig dag med kronprinsfamilien i Kancellihuset i Fredensborg, og så byder vi på et fantastisk gemmehæfte med dronning Anne-Maries og prinsesse Benediktes flotteste gallakjoler.

https://imgix.billedbladet.dk/webgrafik_bb36-forsider_1.jpg

Læs mere om: