17. dec. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Prins George til julefrokost med farbror Harry

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/10.5494526s.jpg
All Over Press
Lille prins George havde julelys i øjnene, da han sammen med sin mor, hertuginde Catherine, og farbror Harry ankom til royal familiehygge på Buckingham Palace.

Det var en stor dag for prins George, 2, da der var kæmpe familiekomsammen med julehygge på Buckingham Palace i London.

Lille George med fint, krøllet hår gjorde sin entré på slottet i bil sammen med sin mor hertuginde Catherine af Cambridge samt sin farbror, prins Harry.

Prins William til mindehøjtidelighed

Georges lillesøster, prinsesse Charlotte, var ikke med på Buckingham Palace, og prins William måtte også melde afbud til julefrokosten.

Han var i stedet til mindegudstjeneste for sin nære ven John Pelly, der døde for nylig. Den kirkelige højtidelighed fandt sted i Wiltshire et stykke fra London.

LÆS MERE: Prins George hjælper farfar prins Charles

Forrygende selskab

Selv om hans far og søster ikke var til stede, hyggede George sig alligevel til julefrokosten på en mørk vintereftermiddag.

Han var jo også i forrygende selskab. Blandt dem, han hyggede sig med, var ud over sin mor og prins Harry også farfar prins Charles og hertuginde Camilla af Cornwall.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Dronning Elizabeth var vært

Værtinden, dronning Elizabeth, må have nydt at have sin store familie omkring sig, og mon ikke nuttede George har varmet hendes julehjerte ekstra ved den store familiebegivenhed?

https://imgix.billedbladet.dk/10.5494526t.jpg
All Over Press

Læs mere om: