Prins George vinder sødeste baby-hår-konkurrence

Prins George.

Prins George.

Foto: AOP
- Prins George havde vundet, om så han var skaldet, siger engelsk frisør.

Hertuginde Catherine og prins Williams søn, prins George, har netop vundet en konkurrence, som hans far nok hellere ville have vundet. En konkurrence om bedste frisure. Men denne konkurrence var nu helt nøjagtigt "bedste baby-frisure". Så måske var prins William ikke nået så langt alligevel!

Den royale baby, der fylder et år på tirsdag, vandt over to små celebrity-babyer, og det havde han gjort, "om han så var skaldet", siger en af de engelske frisører, der stemte i Hello Magazines ganske uautoriserede afstemning. Prins George fik nemlig hele 25 procent af de afgivne stemmer foran Blue Ivy, datter af sangerparret Jay-Z og Beyoncé, og North West, datter af reality-stjernen Kim Kardashian og sangeren Kayne West.

En anden frisør, der har stemt på Blue Ivy, siger som begrundelse: - Blue Ivy er tydeligvis sin mors datter. Hun oser af glamour allerede. Det er svært at tro, at kun er to år gammel, for hun er allerede mere moderigtig, end jeg nogensinde vil blive.

På 4. pladsen kom David og Victoria Beckhams datter, Harper, ind, og femtepladsen gik til Eric Cowell - TV-mogulen Simon Cowells tre måneder gamle søn, der stadig stort set ikke har et hår på hovedet!

Her er top-fem over de mest nuttede baby-frisurer:

1. Prins George – 25 % af stemmerne

2. Blue Ivy Carter — 17 %

3. North West — 15 %

4. Harper Beckham — 14 %

5. Eric Cowell — 10 %

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden