22. mar. 2014
Af Karina Didriksen

Prins Georges nye barnepige er blevet afsløret

Prins George.
Prins George.
Foto: AOP
Prins William og hertuginde Catherine har ansat en spansk kvinde til at passe deres lille søn.

Lige som generationer af royale babyer før ham, har otte måneder gamle prins George fået en barnepige, som har studeret børnepasning på Norland College i England i fire år.

Det afslørede en talsperson fra Kensington Palace torsdag i en meddelelse, hvor det kom frem, at prins William og hertuginde Catherine har valgt en barnepige ved navn Maria Teresa Turrion Borallo.

Hun er i 30’erne, single, ”gift med sit job” og kommer fra Spanien, skriver The Telegraph.

Privatlivet skal respekteres

Maria Teresa Turrion Borallo var blandt en række kandidater, som Norland College anbefalede som barnepige til prins Georges forældre.

Efter en jobsamtale faldt valget på netop hende, men kongefamilien har valgt at være sparsomme med private informationer om hende.

- Som medarbejder i kongehuset beder vi om, at Marias privatliv og hendes familie og venners privatliv bliver respekteret, udtaler en talsperson fra Kensington Palace ifølge BBC News og tilføjer:

- Vi vil ikke komme med flere detaljer om Maria eller hendes job, vi vil kun sige, at prinsen og hertuginden selvfølgelig er meget glade for, at hun har valgt at arbejde for dem.

Barnepige med på rejse

Maria Teresa Turrion Borallo er allerede flyttet ind på Kensington Palace og er begyndt at arbejde på fuld tid som barnepige for prins George. Det menes, at hun er den første udenlandske barnepige, som skal passe en kommende monark.

Med sit nye job erstatter hun prins Williams tidligere barnepige, Jessie Webb, 71, som har set efter prins George, når forældrene har haft brug for det.

Det bliver derfor også spanske Maria som tager med på prins Georges første officielle oversøiske rejse, når prins William og hertuginde Catherine til april rejser til Australien og New Zealand.

Ifølge The Telegraph er der to nætter, hvor hun får det fulde ansvar for den lille prins, fordi hans forældre skal ud på nogle længere ture.

Læs mere om: