Søndag, 28. oktober 2012 — af af Jan Bergman

Prins Harry bliver mobbet med Pippa

Prins Harry og Pippa Middleton
Prins Harry og Pippa Middleton
Foto: AOP
Prins Harry, der for tiden gør tjeneste som helikopterpilot i Afghanistan, bliver jævnligt mobbet af sine soldaterkammerater for hans forhold til Pippa Middleton.

Hertuginde Catherines 29-årige søster blev verdenskendt for sin deltagelse ved det royale bryllup, og siden er forholdet til prins Harry vokset til et venskab.

Og selvom Harry nu er udstationeret i krigszonen i fire måneder, holder Pippa stadig kontakten til prinsen åben. Nyligt har hun sendt ham sin bog "A Year Of British Festivities For Family And Friends", og det har sat gang i flere drillerier fra soldaterkammeraterne, der kalder Pippa for Harrys kommende brud, skriver Norsk Se & Hør, ifølge The Sun.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan
Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig? Klik her og læs hvordan

Den 30-årige prins elsker sjov og spas og står ikke selv tilbage for at drille de andre i kompagniet. Således underholder Harry med at læse hele kapitler op af Pippas bog, der blandt andet handler om hvordan man laver sækkeløb, festdekorationer og andre festlige indslag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Når Harry har aftjent sine fire måneder i Afghanistan, vender han atter hjem til England og den kongelige familie, og mon ikke også Harry og Pippa støder ind i hinanden, til en ny runde drillerier.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden