Prins Harry dybt rørt: Måtte tage en pause under tale

Foto: Shutterstock / MEGA
Prins Harry og Hertuginde Meghan deltog i WellChild Awards i år og det fik uventede følelser op i Harry, da han holdt sin tale.

På scenen ved WellChild Awards i London i år, stod prins Harry på scenen og fik vundet alles hjerter, da han åbnede op for sit eget. 

WellChild hjælper børn og unge med alvorlige sygdomme, det alene kan få mange følelser op i folk, men særlig prins Harry, var ramt. 

Dybt rørt 

Harry startede talen med at fortælle at han og Meghan sidste år deltog, med den søde lille hemmelighed, at lille Archie voksede i maven på Meghan. 

Som mange oplever, når de bliver forældre, bliver livet sat i perspektiv og det var hvad der skete for prins Harry på scenen. 

- Jeg husker, at jeg klemte Meghans hånd så hårdt under hele prisuddelingen, mens vi begge tænkte på, hvordan det ville være at blive forældre en dag - og endnu mere, hvordan det ville blive at gøre alt, vi kan, for at beskytte og hjælpe vores barn, hvis det skulle blive født med udfordringer eller blive syg med tiden. Og nu, som forælder, mens jeg er her og taler med jer, trækker det i mit hjerte på en måde, jeg aldrig kunne have forstået, før jeg fik mit eget barn. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Med tanken på sin søn og hvad de ikke ville gøre for ham, måtte prinsen trække sig væk fra mikrofonen og synke et par gange, før han igen var klar til at fortsætte sin tale. 

Værten Gaby Roslin var sød at støtte prinsen, så han kunne komme igennem talen.  

Foto: Shutterstock / MEGA

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden