Lørdag, 19. maj 2018 - af Juliane Olsen

Prins Harry håndplukkede blomster til brudebuketten

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Fotos: ALL OVER PRESS
Afdøde prinsesse Diana blev hædret, da prins Harry fredag aften plukkede hendes yndlings-blomster til hertuginde Meghans brudebuket.

Prins Harry og hertuginde Meghan har netop givet hinanden deres ja i St. George’s Chapel på Windsor Castle.

Ved ceremonien bærer hertuginden traditionen tro en smuk brudebuket, og faktisk har gommen haft en lille finger med i spillet under tilblivelsen.

Fredag aften valgte han nemlig selv at plukke adskillige af blomsterne til brudens buket fra ægteparrets private have ved Kensington Palace. 

Forglemmigej skulle være en del af buket

Heriblandt var også forglemmigej, der var prinsesse Dianas yndlingsblomster, og på den måde blev hans afdøde mor også æret ved ceremonien.

Buketten er designet af blomsterbinder Philippa Craddock, og det nygifte par valgte specifikt, at forglemmigej skulle være en del af den.

Resultatet er en yndefuld buket skabt af velduftende ærteblomster, liljekonval, pragtspir, jasmin, stjerneskærm og myrte ifølge hollywoodlife.com.

Hvide roser ærede prinsesse Diana

De er bundet sammen af et råt, naturfarvet silkebånd og står fantastisk til hertuginde Meghans smukke brudekjole designet af Claire Waight Keller.

Det var allerede på forhånd kendt, at prinsesse Diana ville blive æret ved ceremonien, for kirken var blandt andet pyntet op med hvide roser.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Disse blomster hørte også til blandt den afdøde prinsesses foretrukne, og de var også i centrum, da en af haverne ved Kensington Palace sidste år blev til White Garden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden