Søndag, 24. september 2017 - af Lene Skriver Bak

Prins Harry havde kæresten med til Invictus Games

Prins Harry.
Prins Harry.
Foto: AOP
Prins Harry havde inviteret sin kæreste, Meghan Markle, med til åbningen af Invictus Games i den canadiske by Toronto.

Forholdet mellem prins Harry og den amerikanske skuespillerinde Meghan Markle er brandvarmt.

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Helt ulig kongelig skik og brug har prins Harry i en pressemeddelelse omtalt Meghan Marke som sin kæreste og i et nyligt interview med magasinet Vanity Fair fortæller Meghan at de to ’er meget lykkelige og forelskede’.

Lørdag åbnede prins Harry så Invictus Games i den canadiske by Toronto. Og hvem sad på lægterne som støtte for sin kæreste? Meghan Markle, selvfølgelig.

Foto: AOP

Prins Harry sad sammen med USA’s førstedame, Melania Trump, og den canadiske premiereminister, Justin Trudeau, mens Meghan havde sin ven Markus Anderson som sidemand. Det var ifølge det engelske ugeblad Hello! præcis Markus Anderson, der præsenterede parret for hinanden i sin tid.

Det er ikke første gang, Meghan Markle ser sin kæreste i aktion. Hun har tidligere været blandt tilskuerne til en polokamp, hvor prins Harry var i sadlen.

Mens både pressemeddelelse, interview og deltagelse ved arrangementer med al tydelighed viser, at parret er glade for hinanden, venter vi stadig spændt på de første billeder af dem sammen.

Prins Harry i spidsen for hjertebarn

Invictus Games er et internationalt sportsstævne for tidligere soldater, der er er blevet skadet, mens de var i militæret.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Idéen var prins Harrys og arrangementet er en hjertesag for prinsen, der selv har åbnet alle tre stævner, der indtil videre har været afholdt siden det første i London i 2014.

Næste år skal Invictus Games afholdes i Sydney i Australien. Og hvem ved, måske er Meghan Markle til den tid ikke længere ’kun’ prins Harrys kæreste … 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden