21. maj. 2021
Af Malan Joensen

Prins Harry: Her har jeg følt mig mest hjælpeløs

Prins Harry.
Prins Harry.
Arkivfoto: MEGA
Harry fortæller åbenhjertigt om nogle svære tidspunkter i sit liv.

En af prins Harrys største hjertesager er prioritering af psykisk sundhed og velbefindende, og kampen mod stigmatisering af mennesker med psykiske udfordringer, og det er et emne, han har arbejdet utrætteligt med at sætte på dagsordenen i en del år.

I podcasten "Dax Shepard's Armchair Expert" fortæller han ifølge Daily Mail åbenhjertigt om nogle af de udfordringer, han selv har kæmpet med - for eksempel, når han har følt sig særligt håbløst til mode og hjælpeløs.

- Håbløshed. Det er min største akilleshæl. De tre største gange, jeg har følt mig komplet hjælpeløs: En gang, da jeg var barn og sad på bagsædet af bilen, og min mor blev jagtet af paparazzi. Anden gang da jeg var i Afghanistan i en Apache-helikopter (Prins Harry har været udsendt som soldat i Afghanistan, hvor han blandt andet gjorde tjeneste som helikopterpilot, red.). Og den tredje gang var sammen med min hustru, og det er disse øjeblikke i livet, hvor det gør virkelig ondt at føle sig hjælpeløs, fortæller Harry blandt andet i interviewet.

Prins Harry er i øvrigt aktuel med en dokumentarserie, han har lavet sammen med Oprah Winfrey. Harry håber, at dokumentarserien, der har fået titlen "The Me You Can't See", vil vise, at man sammen kan finde styrke i sårbarhed og ærlighed. Alle episoder har fået premiere på Apple TV+ den 21. maj.

Læs mere om: