21. dec. 2011
Af af Preben Petersen

Prins Harry holder jul sammen med Pippa

Pippa Middleton og prins Harry
Pippa Middleton og prins Harry
Foto: AOP
Rygtesmedene i England får ny benzin på motoren, når højtiden bringer deres yndlingspar sammen.

Alle, der drømmer om at se endnu en sammenføring af den kongelige familie i Storbritannien og familien Middleton, får noget at tale om, når juledagene om lidt kommer rullende. Dronning Elizabeth er nemlig kommet i julehumør og har slækket lidt på de stive normer.

- I et brud med traditionerne har dronningen tilladt Kate Middleton at invitere sin søster til den traditionelle 2. juledagsjagt på slottet Sandrigham, så hun ikke føler ensomhed ved at fejre julen uden sin familien, siger en kilde til Now Magazine.

Pippas ankomst er sandsynligvis særdeles gode nyheder for prins Harry, der så ud til at hygge sig gevaldigt ved den smukke brudepiges side, da storebror William giftede sig med Kate tidligere på året. Ydermere er Pippa for nylig blevet single. Der er lagt op til en spændende jagt på Sandringham, som nok skal blive dækket intenst i de engelske medier.

"Parrets" popularitet i befolkningen har blandt andet betydet, at de to lookalikes herunder får en fornuftig forretning ud af at gå rundt og ligne og Pippa og Harry. Billedserien er fra tidligere i december, hvor de gik rundt i Londons gader for at promovere en ny bog.

Læs mere om: