Søndag, 6. april 2014 - af af Niels Burgos

Prins Harry i gyngen

Det bliver næppe nogensinde en olympisk disciplin. Men sjovt så det ud, da Harry tog sig en gyngetur.
Det bliver næppe nogensinde en olympisk disciplin. Men sjovt så det ud, da Harry tog sig en gyngetur.
Foto: All Over
Den olympiske landsby i det østlige London er nu officielt åbnet som "The Queen Elizabeth Olympic Park". Og prins Harry viste, at der er masser af muligheder for at have det sjovt i den nye park

Det kæmpemæssige olympiske område ved Stratford i den østlige del London er nu officielt åbnet som “The Queen Elizabeth Olympic Park”. Og dronningens barnebarn, prins Harry, deltog i snigpremieren sammen med børn fra en række lokale skoler. Planen er, at den tidligere olympiske landsby nu skal være åben og gratis for alle – og danne rammen om en masse aktiviteter fra sport over musik til store festivaler.

Harry faldt straks for en af de mange aktiviteter, som parken tilbyder – nemlig en stor gynge, som han til skolebørnenes udelte begejstring tog sig en god gyngetur i.

Med åbningen af parken er de mange milliarder kroner, som man investerede i De olympiske Lege i 2012, nu på vej til at gøre nytte i det ellers noget nedslidte område af London. Parkens nye navn blev besluttet i forbindelse med dronningens 60-års regeringsjubilæum for to år siden.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden