20. jul. 2018
Af Juliane Olsen

Prins Harry kaster sig ud i ny udfordring

Prins Harry
Prins Harry
Foto: ALL OVER PRESS
Den britiske prins Harry har mange talenter, men bueskydning er ikke en af dem. Det måtte han for nyligt erkende under et besøg hos en velgørenhedsorganisation.

33-årige prins Harry er ramt af Amors pil, men at skyde med den er ikke et af hans talenter. Det viste sig under et besøg hos skadede rugbyspillere for nyligt.

Her fik prinsen nemlig til opgave at ramme plet med bue og pil, men det lykkedes ikke for ham. Det fremgår af Kensington Palaces lille videoklip fra begivenheden.

Den nygifte prins tog det dog med et smil og et skuldertræk, så større katastrofe var det altså heller ikke, at den tidligere militærmand ikke kunne ramme sit mål.

https://imgix.billedbladet.dk/10.9764924ea.jpg
Foto: AOP

Prins Harry prøvede dykkerhandsker

Forsøget med bue og pil fandt sted under et besøg hos Injured Players Foundation, der er en organisation for skadede rugbyspillere.

Prins Harry fik desuden mulighed for at prøve et par dykkerhandsker under sit møde med dykkere, der skal lære organisationens medlemmer at dykke.

I den lidt mere lette ende var der også tid til et spil boccia, der minder om pétanque, i selskab med en gruppe udøvere i kørestol.

Organisationen ligner prins Harrys egen

Prinsens hustru, hertuginde Meghan, ledsagede ikke sin mand under besøget, men tirsdag var de på opgave sammen for at markere 100-året for Nelson Mandelas fødsel.

Prins Harry har været protektor for Injured Players Foundation siden 2010, og det giver god mening i forhold til den store lighed, organisationen har med Invictus Games.

Det er prinsens egen sportsbegivenhed for sårede militærfolk, som så dagens lys for første gang tilbage i 2014 i London.

Læs mere om: