Prins Harry laver humoristisk video med rødhåret superstjerne

Prins Harry.

Prins Harry.

Foto: Mega
Endnu engang viser prins Harry, at humor ikke er noget, der ligger ham fjernt. I en ny video sætter han fokus på "World Mental Health Day" med en meget kendt superstjerne.

Prins Harry åbnede i januar en Instagramkonto med sin hustru hertuginde Meghan, som de bruger til at annoncere store nyheder og til at hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring velgørenhedsorganisationer og -tiltag.

I dag, den 10. oktober, har prins Harry lagt en video ud på parrets instagramkonto, hvor han får besøg af den britiske sangstjerne Ed Sheeran for at sætte fokus på en helt særlig dag.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Humorfyldt videoforvirring

Der opstår dog lidt forvirring mellem de to rødhårede mænd om, hvad formålet med besøget egentlig er. Handler det om at lave en velgørenhedsvideo, der skal støtte rødhårede mennesker - eller handler det om noget helt andet? Det første tror Ed Sheeran, det sidste mener prins Harry.

Se den humoristiske video med de to briter her:

Sætter fokus på vigtig dag

Det er dog ikke for sjov det hele. For til videoen følger den følsomme tekst:

"Både prins Harry og Ed Sheeran vil sikre, at ikke kun i dag men alle dage, skal du passe på dig selv, dine venner og dem omkring dig.

Der er ingen grund til at lide i stilhed - del med andre, hvad du føler, spørg hvordan nogen har det og lyt til svaret. Vær villig til at bede om hjælp, når du har brug for det, og vid, at vi alle er sammen om det. #WMHD Tjek nedenstående kontoer ud for at finde flere ressourcer og hjælp"

Og så linkes der ellers til en stribe velgørende organisationer.

Over 9 millioner følgere

I august opfordrede Harry og Meghan deres over 9 millioner følgere til at komme med forslag til dem om, hvem de skal følge. På den måde kan de løbende skifte ud i gruppen af konti, de følger, så de kan inspirere deres egne følgere til at opdage andre velgørende formål.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden