Prins Harry laver sjov med bror Willams baby-lykke

Foto: AOP
Prins Harry er glad for nyheden om familieforøgelsen, men havde også drillende kommentarer til prins Williams ny baby-lykke.

Prins Harry kunne ikke lade være med at fremsætte en række godmodige lillebror-drillerier, da han blev aflokket en frisk kommentar til nyheden om hans storebror prins William og hertuginde Catherine kommende baby, skriver The Telegraph.

Den lille ny, som avisen mener, kommer til verden i april eller maj næste år, vil blive nummer fire i arvefølgen til tronen.

Det betyder, at prins Harry rykker en plads længere ned i det kongelige hierarki, og det gør det temmeligt usandsynligt, at han nogensinde selv vil blive konge, hvilket prins Harry dog kommenterede med et grinende ”great”.

Han tilføjede:

- Jeg kan ikke vente med at se min bror lide mere med endnu en baby. Jeg vil elske at se ham kæmpe med en datter.

Prins Harry – der tidligere har sagt at hans nevø, lille prins George, ligner ”en ung Winston Churchill” – kalder udmeldingen om hertuginde Catherines graviditet for ”meget spændende nyheder”.

Den britiske presse ville også vide om han kunne give den ny baby et råd eller en plan for, hvordan man bedst agerer, som den yngste af et søskendepar. Til det svarede prins Harry:

- Man kan aldrig lægge en strategi, men jeg tror da George bliver overlykkelig. Jeg tror bare, han vil synes, det bliver spændende at skulle have en lillebror- eller søster.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden