Tirsdag, 12. maj 2015 - af Juliane Olsen

Prins Harry: Nu vil jeg gerne have børn

Prins Harry

Prins Harry hilser på et barn i folkemængden under sit besøg på New Zealand.

Foto: AOP
Efter bror prins William har fået sit andet barn, begynder skrukheden nu også at melde sig hos lillebror prins Harry.

Den 30-årige prins Harry landede lørdag på New Zealand, og den 10. maj fortsatte han rejsen til Stewart Island.

Ved ankomsten i den lille lufthavn i byen Invercargill på den sydlige del af Sydøen, modtog prins Harry en sand maori-velkomst af borgmester Tim Shadbolt, der svøbte den charmerende prins i en traditionel maori-kåbe.

Før prins Harry satte kurs mod helikopteren, der skulle flyve ham til Stewart Island, mødte han sin navnebror Henry, en 118 år gammel tuatara, der er et øglelignende krybdyr.

Prins Harry vil gerne have børn

Prins Harry så i begyndelsen lidt mellemfornøjet ud, da han holdt det koldblodede kræ, men han vænnede sig langsomt til det.

Prinsen afslørede samtidig, at han ikke ville have noget imod snart at holde et barn i sine arme, og her hentydede han ikke til sin nyfødte niece.

- Jeg ville elske at få børn nu, men det er en proces, man skal igennem, og de her rejser er virkelig sjove. Forhåbentligt klarer jeg mig fint på egen hånd. Det ville være fantastisk at have en ved min side at dele presset med, men du ved, den tid kommer, og det, der skal ske, vil ske, sagde prins Harry ifølge royalista.com.

Prins Harry var omgivet af børn

Selv om han endnu ikke har fået sit eget barn, så var prins Harry omringet af søde poder, da han fortsatte sin færd til Steward Island, hvor der bor 400 mennesker.

Der begyndte han søndagen med at besøge en undervisningsinstitution og den idylliske ø, Ulva Island. 

LÆS MERE: Prins Harry fik gave til minde om sin mor.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden