Prins Harry og Bryan Adams hjælper krigsskadede soldater

Bryan Adams sammen med prins Harry

Bryan Adams sammen med prins Harry

Foto: AOP
Tirsdag mødte den 30-årige prins Harry nogle af de britiske sårede soldater, da sanger og fotograf Bryan Adams inviterede gæster til en privat visning af hans fotoudstilling.

Prins Harry har set krigens rædsler, da han har været i Afghanistan af to omgange som soldat. Specielt en episode i 2008, hvor han og mange andre fløj hjem til deres kære, gjorde særligt stort indtryk på ham. Prins Harry var uskadt, men med på flyet var flere hårdt sårede, britiske soldater og kisten med en dansk soldat.

Prins Harry var heldig, at han slap ud af krigen med alle sine lemmer intakt. Andre var ikke så heldige, og i tirsdags mødte den 30-årige prins nogle af de sårede soldater, da sanger og fotograf Bryan Adams inviterede gæster til en privat visning af hans fotoudstilling. Udstillingen har titlen “Wounded: The Legacy of War”, og billederne forestiller soldater, der viser deres skader frem.

Selvom udstillingens emne er et bittert minde om krigens brutalitet, var stemningen alt andet end trist. Prins Harry kiggede på de mange billeder sammen med Bryan Adams og nogle af de sårede soldater.

På et tidspunkt beviste Prins Harry, at hans sorte humor, som er meget kendt blandt nuværende og tidligere tjenestemænd, stadig er intakt, da han jokede med sergent Rick Clement, der mistede begge sine ben i Afghanistan.

“I det mindste er dit vokset frem igen,” sagde den spøgefulde prins — en kommentar, der fik den sårede soldat til at bryde ud i grin, skriver Daily Mail.

Gennem billederne håber Bryan Adams at hjælpe soldaterne med at se sig selv i et andet lys.

“Genoptræning slutter ikke på hospitalet. Det er en løbende proces, og jeg er glad for, at for nogle af disse mænd og kvinder på billederne hjalp bare det at få taget dem med at revaluere, hvordan de så sig selv,” sagde den canadiske rocklegende ifølge Daily Mail.

Bryan Adams udstilling åbnede for offentligheden den 12. november på Londons Somerset House.

Prins Harry snakker med den sårede sergent Rick Clement til udstillingen.
Foto: AOP

Prins Harry snakker med den sårede sergent Rick Clement til udstillingen.

Denne artikel er lavet i samarbjede med royalist.com

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden