Torsdag, 1. august 2019 — af Malan Joensen

Prins Harry og hertuginde Meghan beder om hjælp på Instagram

Prins Harry og hertuginde Meghan.
Prins Harry og hertuginde Meghan.
Arkivfoto: MEGA
Hertugparret bruger i høj grad det sociale medie som platform til at skabe opmærksomhed omkring forskellige velgørenhedstiltag.

Da prins Harry og hertuginde Meghan i januar åbnede deres Instagramkonto, fik de på rekordtid et kæmpe antal følgere. Over ni millioner andre brugere følger hertugparret, og ud over at annoncere store nyheder, bruger de også det sociale medie til at hjælpe med at skabe opmærksomhed omkring vigtige velgørenhedsorganisationer og -tiltag.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hver måned skifter prins Harry og hertuginde Meghan ud i gruppen af konti, de følger, for således at inspirere deres egne følgere til at opdage andre velgørende formål.

Det skriver Hello Magazine.

Og i august opfordrer parret følgerne til selv at komme med forslag til dem om, hvem de skal følge denne måned.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Hertuginde Meghan og prins Harry vil således gerne vide, hvem deres følgere ser som et eksempel på "Force for Change" (et forbillede for forandring, red.) , som er temaet på det nummer af magasinet Vogue, som hertuginde Meghan er gæsteredaktør på.

- I august beder vi om din hjælp. Vi vil gerne vide, hvem der er DIN "Force for Change". Skriv gerne dit forslag i kommentarfeltet i løbet af de næste dage; det kan være én, du ser op til, en organisation, der gør et fremragende stykke arbejde, som vi alle bør følge, en Instagram-konto der inspirerer dig til at gøre det bedre eller blot får dig til at få det bedre, skriver parret blandt andet i et instagramopslag.

- Vi vil udvælge 15 konti og følge dem næste mandag, idet vi bruger august måned på at anerkende de "Forces for Change" der findes i alle vores liv, skriver de endvidere.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden