Torsdag, 9. januar 2020 - af Malan Joensen

Prins Harry og hertuginde Meghans exit: Det udtaler de om sønnen Archie

Hertuginde Meghan og prins Harry. Indsat: Archie Harrison.

Hertuginde Meghan og prins Harry. Indsat: Archie Harrison.

Fotomontage: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan står over for et spændende, nyt kapitel i deres liv.

Det kom som et chok for de fleste, at prins Harry og hertuginde Meghan onsdag aften meddelte via instagram, at de vil starte en ny, mere tilbagetrukket tilværelse, hvor de ikke står blandt toppen af kongelige, der repræsenterer det britiske kongehus.

Det fremgår dog af udmeldingen, at de i en eller anden grad stadig vil udføre velgørende arbejde, passe deres protektioner og støtte dronningen. 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Parret blev forældre til Archie Harrison i maj 2019, og i meddelelsen om deres nye beslutning skriver de således om sønnen:

"Vi planlægger nu at bo dels i Storbritannien og dels i Nordamerika, mens vi vil fortsætte med at overholde vores forpligtelser over for dronningen, Commonwealth og vores protektioner. Denne geografiske balance vil gøre os i stand til at opfostre vores søn med en forståelse for den kongelige tradition, som han er født ind i, samtidig med at vi som familie får mulighed for at fokusere på det næste kapitel, inklusiv lanceringen af vores nye velgørende enhed".

Danmarks royale podcast har i 2019 lavet en udsendelse om prins Harry og hertuginde Meghans op- og nedture og den modstand, de har mødt i deres forhold.

Lyt til den herunder og find flere udsendelser ved at klikke her.

Listen to "Harry og Meghan - kærligheden overvinder alt" on Spreaker.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden