9. jan. 2019
Af Marianne Singer

Prins Harry og Meghan klar til første job i 2019: Dét skal de

prins harry
Prins Harry og hertuginde Meghan.
Foto: MEGA
Der venter prins Harry og hans gravide hustru, hertuginde Meghan, en spændende dag, når de mandag skal på deres første job i det nye år.

Prins Harry og hertuginde Meghan har været flittige med mange kongelige opgaver i både hjemlandet England og udlandet sidste år.

På mandag begynder prins Harry og hertuginde Meghan et nyt arbejdsår med et spændende program i den engelske havneby Birkenhead i det nordvestlige England.

Prinseparret har et travlt program

Ifølge Kensington Palace Twitter-profil kommer prins Harry og hertuginde Meghan til at besøge flere organisationer, der er med til at styrke det lokale samfund.

Blandt de velgørenhedsorganisationer, der kan glæde sig til at skulle modtage kongeligt besøg, er Tomorrows Women Wirral, der støtter op om kvinders muligheder for en positiv livsstil.

Fokus på kvinders rettigheder

For hertuginde Meghan vil besøget helt sikkert være af stor interesse, fordi hun igennem flere år har haft fokus på ligestilling og kvinders rettigheder.

Også Wirral Youth Zone, kaldet The Hive, der tilbyder aktiviteter til byens unge, byder prins Harry og hertuginde Meghan indenfor.

Prins Harry og Meghan hilser på unge

Her kommer prins Harry og hertuginde Meghan til at hilse på de unge brugere og afsløre en mindeplade.

Senest prins Harry og hertuginde Meghan viste sig offentligt var ved julegudstjenesten i Sandringham i december.

Læs mere om: