Prins Harry og Meghan klar til første job i 2019: Dét skal de

Prins Harry og hertuginde Meghan. 

Prins Harry og hertuginde Meghan. 

Foto: MEGA
Der venter prins Harry og hans gravide hustru, hertuginde Meghan, en spændende dag, når de mandag skal på deres første job i det nye år.

Prins Harry og hertuginde Meghan har været flittige med mange kongelige opgaver i både hjemlandet England og udlandet sidste år.

På mandag begynder prins Harry og hertuginde Meghan et nyt arbejdsår med et spændende program i den engelske havneby Birkenhead i det nordvestlige England. 

Prinseparret har et travlt program

Ifølge Kensington Palace Twitter-profil kommer prins Harry og hertuginde Meghan til at besøge flere organisationer, der er med til at styrke det lokale samfund. 

Blandt de velgørenhedsorganisationer, der kan glæde sig til at skulle modtage kongeligt besøg, er Tomorrows Women Wirral, der støtter op om kvinders muligheder for en positiv livsstil. 

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Fokus på kvinders rettigheder 

For hertuginde Meghan vil besøget helt sikkert være af stor interesse, fordi hun igennem flere år har haft fokus på ligestilling og kvinders rettigheder.   

Også Wirral Youth Zone, kaldet The Hive, der tilbyder aktiviteter til byens unge, byder prins Harry og hertuginde Meghan indenfor.

Prins Harry og Meghan hilser på unge 

Her kommer prins Harry og hertuginde Meghan til at hilse på de unge brugere og afsløre en mindeplade. 

Senest prins Harry og hertuginde Meghan viste sig offentligt var ved julegudstjenesten i Sandringham i december. 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden