Mandag, 11. juni 2018 - af Ulrik Ulriksen

Prins Harry og Meghan på skøn drømmerejse: Her skal de hen

Prins Harry og hertuginde Meghan

Prins Harry og hertuginde Meghan

Foto: ALL OVER PRESS
En perlerække af store oplevelser venter forude, når prins Harry og Meghan blandt andet besøger Australien og New Zealand på deres første officielle rejse.

Prins Harry og hans Meghan skal på lidt af en drømmerejse til efteråret. Det bliver parrets første officielle rejse til udlandet, når de til efteråret besøger Australien i forbindelse med den internationale sportsbegivenhed Invictus Games, der afvikles i Sydney i oktober.

Hertugen og hertuginden af Sussex besøger - udover Australien - også Fiji, Tonga og  New Zealand.

Harry og Meghan er blevet inviteret

Harry og Meghan har modtaget officielle invitationer fra Australien og New Zealand. Fra Kensington Palaces kommunikationsafdelingen lyder det, at parret i forbindelse med besøgene i de to store lande også ønsker at aflægge besøg i de to øriger Fiji og Tonga.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Fokus på Invictus Games

Programmet for den vilde drømmerejse er endnu ikke offentliggjort, men der er ingen tvivl om, at hele verdens øjne vil hvile på parret, når de sammen optræder i forskellige officielle sammenhænge på arbejdsturen.

For Harry vil Invictus Games, som han selv står bag, være en stor oplevelse sammen med Meghan i Sydney. Her vil parret være med til at sætte fokus på soldaterveteranerne, som kæmper om medaljer til de særlige sportslege.

Se de dejlige billeder med prins Harrys rørende øjeblikke under Invicturs Games i galleriet herunder:

GALLERI: Prins Harrys rørende øjeblikke under Invictus Games 2017

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden