3. mar. 2018
Af Marianne Singer

Prins Harry og Meghan udvider gæstelisten til deres bryllup

Meghan Markle og prins Harry
Meghan Markle og prins Harry
Foto: All Over Press
Prins Harry og hans forlovede, Meghan Markle, har udover deres nærmeste også inviteret over 2500 særligt udvalgte britere med til deres bryllup.

Det bliver ikke kun den kongelige familie, nærmeste venner og familie, der skal deltage i brylluppet mellem prins Harry og hans forlovede Meghan Markle.

Som noget ganske særligt har det kongelige par også inviteret en lang række helt almindelige borgere.

Ifølge det britiske hof vil prins Harry og Meghan Markle byde 2640 mennesker indenfor på Windsor Castle, hvor de får lov til at nyde brudeparrets og de mange fornemme gæsters ankomst til St. George's Chapel. Samt opleve, når det nygifte par kører fra kirken i hestevogn.

Særligt inviterede

De særligt inviterede er 1200 personer fra Storbritannien, der har gjort en særlig indsats for lokalsamfundet. 200 personer, der er tilknyttet en sag eller organisation, som står det kongelige pars hjerte nær og sidst 100 elever fra lokale skole i Windsor.

Derudover inviterer prins Harry og Meghan Markle også 610 gæster indenfor, som er tilknyttet Windsor Castle og St. George's Chapel og sidst men ikke mindst 530 medarbejdere ved hoffet.

En rigtig folkefest

Prins Harry og Meghan Markle ønsker, ifølge hoffet, at det britiske folket skal føle, at de får del i den kongelige fejring på deres store dag, når de siger ja til hinanden i St. George's Chapel på Windsor Castle lørdag den 19. maj.

Læs mere om: