19. dec. 2017
Af Ulrik Ulriksen

Prins Harry og Meghans fantastiske bryllupsmenu med kylling og banankage

Prins Harry og Meghan Markle
Prins Harry og Meghan Markle
Foto: Allover Press
Der er allerede fuld tryk på opvarmningen til prins Harry og Meghan Markles bryllup i Windsor den 19. maj næste år i maj. Den folkelige del af festen byder på en særlig bryllupsmenu.

Alle i London og omegn glæder sig til det store bryllup i maj næste år, når prins Harry og Meghan Markle er hovedpersonerne i årets helt store royale kærlighedsfest.

Nogle af den engelske hovedstads beværtninger og restauranter begynder allerede nu at varme op til Harry og Meghans bryllup.

En hyldest til Harry og Meghan

Det er for eksempel tilfældet hos "The Tea Terrace Restaurants and Tea Rooms", som har præsenteret en såkaldt Harry og Meghan bryllupsmenu inspireret af de to hovedpersoners livretter.

Restaurantkæden vil med menuen vise deres respekt overfor Harry og Meghan, der på Windsor den 19. maj siger ja til et liv sammen i med- og modgang.

Nationalret fra Botswana

Fra den 1. maj til den 21. maj kan sulne gæster nyde retterne, som også kan få prins Harry og Meghan Markle til at slikke sig om munden.

En af retterne er Seswaa, som er nationalspise i det afrikanske land Botswana. Netop Botswana har en særlig plads i Harrys hjerte, og den fornemme sten i den forlovelsesring, han gav Meghan, er fra netop Botswana.

En af Meghans livretter er kalkun-farsbrød, så det er også på bryllupsmenuen hos "The Tea Terrace Restaurants and Tea Rooms".

Prins Harry er til kylling og banankage

En god grillkylling kan man også nyde på London-restauranten, og det er, fordi Harry netop havde en kylling i ovnen, da han friede til sin elskede Meghan.

Bryllupsmenu-desserten består af Botswana Malva-budding og banankage. Det sukrede brød med banasmag var Harrys favoritkage som barn.

Læs mere om: