Prins Harry og Meghans nye Instagram slår alle rekorder

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Arkivfoto: MEGA
Prins Harry og hertuginde Meghan har fået deres egen Instagram med navnet Sussexroyal, og på mindre end to timer fik de over 425.000 følgere.

Prins Harry og hertuginde Meghan har fået deres egen fælles Instagram. Før delte de Instagram med prins William og hertuginde Catherine under navnet Kensingtonpalace.

Prins Harry og Meghan vil dele vigtige ting

Prins Harry og hertuginde Meghans Instragram har fået navnet Sussexroyal, og den første besked på deres nye Instagram var følgende:

Velkommen til vores nye officielle Instagram. Vi ser frem til at dele det arbejde, som vi føler så stærkt for, de sager som vi støtter, vigtige meddelser og muligheden for at sætte lys på fokusområder. Vi takker for jeres støtte og byder jer velkommen til @sussexroyal  - Harry og Megan.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Parrets nye Instagram fik over 425.000 følgere på mindre end to timer efter det var blevet offentliggjort på Kensington Palaces' Twitter konto.

Flytter kontor

Prins Harry og hertuginde Meghan har før delt Instagram med prins William og hertuginde Catherine, og denne nye opdeling følger i fodsporet af forrige uges meddelse om, at prins Harry og hertuginde Meghans kontor flytter fra Kensington Palace, hvor prins William og hertuginde Catherines kontor er, og til Buckingham Palace. 

I samme omgang er prins Harry og hertuginde Meghan også trådt ud af Kensington Palaces Twitter-konto - hvor prins William og hertuginde Catherine er. Men Harry og Meghan ikke fået deres egen fælles Twitter-konto endnu, men mange regner dog med, at det snart vil ske. 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden