28. dec. 2017
Af Laura Dalgård Hansen

Prins Harry om Meghans jul med den kongelige familie: Det var fantastisk

Prins Harry
Foto: Scanpix
I et radiointerview fortalte prins Harry, at han og Meghan Markle har haft nogle dejlige juledage sammen med den royale familie.

Det er en fast tradition, at BBC Radio 4 inviterer kendte personer med i deres morgenradio mellem jul og nytår. Og den 27. december var det ingen ringere end prins Harry, som gæstede radio-studiet.

Her fortalte han blandt andet om den netop overståede højtid, som var Meghan Markles første royale jul.

- Hun nød det virkelig, fortalte prins Harry og tilføjede, at også familien var glade for at have hende med.

Familiehygge

I juledagene besøgte parret prins William og hertuginde Catherine af Cambridge.

Prinsen røbede, at det havde været nogle fantastiske dage - hvor han og Meghan havde haft det sjovt hos hans bror og svigerinde, prins William og hertuginde Catherine - hvor alle løb rundt med børnene.

En stor familie

Når man har sin udkårne med til familiearrangementer, kan der være ting om familien, som skal forklares, og prins Harry blev under udsendelsen også spurgt, om der var noget, han måtte uddybe over for Meghan.

https://imgix.billedbladet.dk/7.08891218.jpg
Meghan Markle i centrum hos sin nye familie sammen med sin forlovede, prins Harry. På billedet ses også bl.a. prins William, hertuginde Catherine samt Harrys farbror og faster, prins Andrew og prinsesse Anne
Foto: All Over

- Masser, sagde han - og fortsatte: - Jeg tror, vi har en af de største familier, som jeg kender, og hver familie er kompleks, så hun har gjort et helt fantastisk arbejde, forklarede prins Harry, som skal giftes med Meghan Markle til maj.

Se prins Harry fortælle om juledagene her

Læs mere om: