Prins Harry på børnehospital i Brasilien

Prins Harry på Rede Sarah-hospitalet i Brasilien

Prins Harry på Rede Sarah-hospitalet i Brasilien

Foto: AOP
Engagerede, britiske prins Harry nåede mandag både at glæde syge børn og se lidt VM-fodbold.

Prins Harry har taget hul på sit besøg i Sydamerika, der varer en uge, ved at besøge Rede Sarah-hospitalet – et børnehospital – i Brasilien.

Hospitalet behandler folk med hjerneskader og andre neurologiske komplikationer og mens han var der, mødte Prins Harry nogle af patienterne – hvoraf mange er lammede – og så dem spille rullestolsbasketball. Han mødte Frederico Ribeiro, der er patient med slagtilfælde, sammen med hans instruktør og sejlede i en 3-personers kano. Ifølge den britiske avis Express blev prinsen gennemblødt af at sejle i kano, men tog det med et smil og tilføjede jokende, at det var afslappende at være ude på søen og lidt væk fra pressen.

Rede Sarah-hospitalet fokuserer på fordelene ved sport i genoptræningen af neurologiske skader, og under besøget på hospitalet deltog Prins Harry også i en svømmelektion.

Efter hans besøg på hospitalet, indtog han plads på Estádio Nacional de Brasilia for at se VM-kampen mellem Cameroun og Brasilien, og prinsen hyggede sig gevaldigt med at heppe på værtsnationen, der vandt 4-1 over modstanderen.

Senere i dag vil prinsen støtte sit hjemland, når England møder Costa Rica i en kamp der bliver Englands sidste under dette VM.

Den 29-årige royale vil være i Sydamerika indtil søndag og under turen vil han besøge både Chile og Brasilien, hvor han vil udføre en række officielle arrangementer inklusive besøg i regnskoven, samt hylde de to nationers militære resultater.

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com, hvor du kan se flere billeder fra prins Harrys besøg.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden