11. nov. 2018
Af Marianne Singer

Prins Harry rørt over fars støtte ved brylluppet med Meghan

Hertuginde Meghanh
Prins Harry og hertuginde Meghan.
Foto: Rex Features
Prins Harry fortæller, i en ny BBC-dokumentar i forbindelse med prins Charles' 70-års fødselsdag, om et særligt øjeblik med sin far under brylluppet med hertuginde Meghan.

Efter at hertuginde Meghans far, Thomas Markle, havde meldt endelig afbud til hendes bryllup med prins Harry i maj og derfor ikke kunne følge hende op ad kirkegulvet, trådte hendes svigerfar, prins Charles, galant til.

I en ny BBC-dokumentar i forbindelse med prins Charles' 70-års fødselsdag, åbner prins Harry op om det øjeblik, hvor han spurgte sin far, om han i stedet ville følge bruden til alters.

En fantastisk mulighed

- Jeg spurgte ham om det, og jeg tror, at han vidste, det spørgsmål ville komme. Og han sagde straks, "Ja, selvfølgelig, jeg gør alt, hvad Meghan har brug for, og jeg er her for at støtte dig." For ham var det en fantastisk mulighed for at vise sin støtte, og ja, han er vores far, så selvfølgelig vil han være der for os, fortæller prins Harry, ifølge magasinet Hello!, i dokumentaren.

Til selve vielsen kunne man se prins Harry takke sin far, hvilket prins Harry i dokumentaren fortæller, at han gjorde, fordi han var meget taknemmelig for sin fars handling.

Prins Charles bliver 70 år den 14. november.

Læs mere om: