Prins Harry skal lave TV med Oprah Winfrey

Prins Harry. 

Prins Harry. 

Foto: Mega
Prins Harry har indgået et tæt samarbejde med talkshowdronningen Oprah Winfrey omkring en kommende TV-serie.

Den kommende tid byder på spændende oplevelser for prins Harry. 

Ikke alene bliver prins Harry snart forældre for første gang sammen med hustruen, hertuginde Meghan. 

Prins Harry med i stort TV-projekt

Prins Harry har også påbegyndt et stort TV-projekt sammen med den amerikanske TV-stjerne Oprah Winfrey, der sidste år var gæst ved prinseparrets bryllup. 

På sin Instagram-konto Sussexroyal annoncerer prins Harry således, at han og Oprah Winfrey er samarbejdspartnere, medskabere og producenter på en kommende dokumentar-serie, der har fokus på mental helbred og får premiere på Apple TV i 2020.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Viste interesse

Prins Harry og Oprah Winfrey har allerede været i gang med projektet, der både handler om psykiske sygdomme og psykisk velvære, i flere måneder. 

Ifølge CNN har Oprah Winfrey udtalt, at hun på et tidspunkt fortalte prins Harry om sit TV-projekt og han i den forbindelse viste interesse for at deltage i det. 

Prins Harry og Oprah Winfrey holdt derefter flere hemmelige møder i London. 

Stor kampagne 

Prins Harry har igennem flere år været aktiv indenfor området, der handler om psykiske sygdomme og psykisk velbefindende.

I 2017 lancerede han sammen med prins William og hertuginde Catherine blandt andet kampagnen "Heads Together", der samler organisationer, som støtter mennesker med mentale udfordringer og arbejder på at fjerne tabuer omkring psykiske sygdomme.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden