11. maj. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Harry: Vi tænker stadig på mor hver dag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/8.18871332.jpg
Foto: AOP
I forbindelse med 20-året for prinsesse Dianas død ønsker hendes yngste søn, prins Harry, at skabe et varigt minde om hende.
Den 31-årige prins Harry er lige nu i Orlando, Florida i forbindelse med sportsbegivenheden Invictus Games, og her fortæller han, at bevidstheden om prinsesse Diana lever videre. I forbindelse med 20-året for hendes død næste år fastslår han, at han ønsker at skabe et minde om hende, der kan leve videre. - Vi ønsker at sikre os, at der er noget, hun kan huskes ved, og der er helt sikkert ikke noget af den rigtige kaliber i London, sagde han. LÆS MERE: Prins William og hertuginde Catherine afbryder fødselsdagsfest for Obama

Sønnerne tænker på prinsessen

Faktisk mener prins Harry ikke, at der i hele England er noget, der er værdigt for prinsesse Diana at blive husket for. Ifølge det engelske ugeblad Hello Magazine udtaler prins Harry desuden, at han og prins William stadig tænker på hende hver eneste dag. Han håber desuden, at prins George og prinsesse Charlotte kan være med ved Invictus Games næste gang.

Have skal fejre prinsesse Diana

Prins William og prins Harry støtter allerede planer om, at der kan blive oprettet en mindehave på Kensington Palace. Haven skal fejret mindet om deres afdøde mor, der endte sine dage i en bilulykke i Paris, da prins Harry blot var 12 år gammel. Forberedelser i forbindelse med 20-året for prinsessens død i 2017 er allerede undervejs ved hendes barndomshjem Althorp i Northamptonshire.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Læs mere om: