Tirsdag, 13. oktober 2020 - af Ulrik Ulriksen

Prins Harrys hemmelighed: Troede ikke jeg var typen

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Prins Harry og hertuginde Meghan.

Arkivfoto: MEGA
For prins Harry er det vigtigt rent mentalt at holde sig sund og rask, og han har fundet det perfekte værktøj til at finde sin indre styrke.

Prins Harry erkender, at han ikke er et overmenneske, og at han undertiden må arbejde hårdt for at klare omverdenens pres.

I et nyt interview fortæller Harry, at meditation er blevet en vigtig del af hans liv.

Prins Harry afslørede hemmelighed

Det var i Teenager Therapy podcast I forbindelse med World Mental Health Day I lørdags, at Prinsen afslørede sin hemmelighed.

- For mig er meditation nøglen. Jeg troede ikke, jeg var typen, der ville vælge det, sagde Harry, der også forklarede, at det i dag er meget vigtigt for ham at finde et øjeblik i løbet af dagen, hvor han kan tage en dyb indånding og finde sin indre styrke.

Meghan bekræfter

Meghan bekræftede I podcasten, at hendes mand regelmæssigt mediterer, og at han er meget dedikeret.

Harry fortalte desuden værterne i podcasten, at livet i mediernes og offentlighedens søgelys i løbet af de seneste år har været udfordrende for ham og Meghan.

Gode og dårlige dage

- Der er gode dage, og der er dårlige dage. Det gælder om at passe på sig selv, og sårbarhed er ikke en svaghed. At vise sårbarhed i dag er en styrke. Jo mere vi taler om det, jo mere bliver det normalt, lød det fra prins Harry.

 

 

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden