7. jul. 2019
Af af Stine Ramlyng og Karina Didriksen

Prins Harrys kærlige hyldest til Diana på Archies dåbsdag

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/daab.jpg
Foto: Mega
Prins Harry havde sin mor kærligt med i tankerne, da hans lille søn Archie blev døbt lørdag. Med på det officielle dåbsbillede fra den meget intime dåb står Dianas to søstre lige bag de stolte forældre.

Det er snart 22 år siden, at prins Harry mistede sin elskede mor, prinsesse Diana, men han havde hende med i tankerne, da sønnen Archie blev døbt lørdag.

34-årige prins Harry og 37-årige hertuginde Meghan havde nemlig valgt, at prinsesse Dianas to storesøstre, lady Jane Fellowes og lady Sarah McCorquodale, skulle være med på det officielle familiebillede, der blev taget efter dåben.

Tæt forhold til Dianas søstre

Prins Harry har et nært forhold til sine to mostre, og de var blandt de kun 25 venner og familiemedlemmer, som var med til barnedåben.

https://imgix.billedbladet.dk/dianasoestre.jpg
Foto: Mega

Central plads på dåbsbillede

62-årige lady Jane Fellowes og 64-årige lady Sarah McCorquodale har en central placering på familiebilledet. De står mellem hertuginde Meghans mor Doria og prins Harrys bror, prins William.

De to søstre blev ifølge Hello Magazine også nævnt i en udtalelse fra det britiske kongehus omkring lille Archies fødsel den 6. maj 2019.

Prinsesse Diana døde den 31. august 1997, kun 36 år gammel.

Hun ville den 1. juli være fyldt 58 år.

https://imgix.billedbladet.dk/archie_2.jpg
Foto: Mega

Læs mere om: