3. sep. 2014
Af af Rikke Oberlin Flarup, Royalista

Prins Harrys store runde dag fejres med TV-dokumentar

Prins Harry.
Prins Harry.
Foto: AOP
Snart bliver prins Harry 30 år, og i den anledning har den britiske TV-station ITV lavet en dokumentar om den populære prins.

Om små to uger, den 15. september, runder den britiske prins Harry et skarpt hjørne, når han fylder 30 år. For at fejre den populære prins har den britiske TV-station ITV produceret et 60 minutter langt dokumentarprogram med titlen “Harry, 30 år”.

Programmet blev sendt første gang i aftes, den 2. september, og det udforsker store øjeblikke i prins Harrys liv. Udsendelsen indeholder “arkivbilleder og bidrag fra venner, militærkolleger, historikere, journalister, fotografer og kongelige korrespondenter,” skriver ITV på sin hjemmeside.

En af dem, der er med i programmet, er sangeren Joss Stone, som deltog i et sommerparty med prinsen i maj. I dokumentarfilmen kalder hun prins Harry for “en fri sjæl”.

Den 29-årige prins Harry får masser af ros for sin charme, sine rappe replikker og sin afslappede facon. Det bliver tit sagt, at han minder om sin mor, prinsesse Diana, som havde nemt ved at vinde folks hjerter.

“Harry, 30 år” kigger nærmere på det højt respekterede medlem af den britiske kongefamilie, som får travlt med at arrangere Invictus Games op til sin runde dag.

Se klip fra programmet her:

Denne artikel er lavet i samarbejde med Royalista.com

Læs mere om: