29. jan. 2019
Af Christinna Braun

Prins Philip efter biluheld: Jeg er så ked af det

Prins Philip
Prins Philip
Foto: MEGA
Prins Philip kørte nyligt sammen med en anden bil tæt på den engelske kongefamilies gods. Nu har han sendt en kærlig hilsen til personerne i den anden bil.

Prins Philip, 97, var den 17. januar involveret i et biluheld nær Sandringham House, hvor den engelske kongefamilie blandt andet holder jul.

Prins Philip blev blændet af den skarpe eftermiddagssol og så derfor ikke en modkørende bil, hvori der sad to kvinder og en baby.

Prins Philip undskylder

Den ene af kvinderne i den anden bil har nu modtaget et brev fra prins Philip, hvor han blandt andet undskylder for sin del af uheldet.

Emma Fairwether, som modtog brevet fra prins Philip, brækkede armen i uheldet, mens både den anden kvinde, babyen og prins Philip selv slap for skader.

- Jeg var lidt rystet efter uheldet, men jeg var meget lettet over, at ingen af jer kom alvorligt til skade. Da en skare begyndte at stimle sig sammen, blev jeg opfordret af en lokal politibetjent til at tage tilbage til Sandringham House.

- Jeg har siden fundet ud af, at du har brækket armen. Jeg er meget ked af, at du er kommet til skade. Jeg ønsker dig rigtig god bedring. Venlig hilsen Philip, skrev prins Philip blandt andet i brevet, som det engelske medie Daily Mirror har vist på deres hjemmeside.

Læs mere om: