15. jun. 2016
Af Juliane Olsen

Prins Philip sender spøgefuld fødselsdagshilsen

Prins Philip
Prins Philip
Foto: AOP
Det er ingen hemmelighed, at engelske prins Philip er en spøgefuld herre. Hans seneste spøg har fået internettet til at koge over.
Der er ingen tvivl om, at dronning Elizabeths ægtemand prins Philip i sandhed er den britiske kongefamilies ”grand old man”. For nyligt fejrede han sin 95-års fødselsdag, men ifølge ham selv er fødselsdage tydeligvis ikke særligt sjove længere. Det afslører prins Philip i en ny fødselsdagshilsen, som han har sendt til en anden 95-års fødselar, som er født på samme dag som han selv. LÆS MERE: Prins Philip får en ekstraordinær fødselsdagsfest

Prins Philip sender hilsen

Brevet er blevet offentliggjort på det sociale medie Twitter af forfatter Chris Deerin, hvis mor har været modtager. - Jeg må sige, at jo ældre jeg bliver, jo mindre værdsætter jeg fødselsdage. Vær venlig at sende mine varmeste lykønskninger til din mor, står der. Prins Philip og dronning Elizabeth kan til næste år fejre deres 70-års bryllupsdag, og i forbindelse med markeringen af prins Philips fødselsdag offentliggjorde hoffet et nyt portræt af parret.

Prins Philip har været stor støtte

I forbindelse med prins Philips fødselsdag udtalte dronning Elizabeth, at han ganske enkelt havde været hendes styrke igennem alle årene.

Vind drømmerejse – deltag gratis

Det er ellers ikke helt almindeligt, at den britiske dronning sender den slags personlige hilsener, men i dette tilfælde har det tydeligvis været nødvendigt for hende. Prins Philip fyldte 95 år fredag den 10. juni og blev i den forbindelse hyldet af det britiske folk.

Læs mere om: