Prins Philip stadig indlagt: Dronning Elizabeth alene på juleferie

Dronning Elizabeth

Dronning Elizabeth

Foto: Mega
Den 93-årige dronning Elizabeth er ankommet til slottet Sandringham.

Det bliver en noget anderledes jul for den engelske dronning i år. Kort før højtiden måtte hendes ægtemand, 98-årige prins Philip, indlægges på King Edvard VII-hospitalet i London for det, som hoffet beskriver som "behandling af en allerede eksisterende tilstand". 

Familien kommer

Men for dronningen er traditioner til for at blive holdt, så hun valgte at følge sine allerede lagte planer for julen. Det vil i første omgang sige at stige på toget på Londons King's Cross Station og senere ankomme til King's Lynn Station tæt på Sandringham-slottet i Norfolk. Her fortsatte juletraditionerne med kirkegang i St. Mary Magdalene kirken søndag den 22. december - hvorefter dronningen tilbringer de kommende dage i fred og ro på slottet. Hvis alt følger traditionen, kommer det store rykind den 25. december hvor en stor del af den kongelige familie forventes at dukke op. Også juledag er der kirkegang i St. Mary Magdalene Kirken for hele familien. 

Hoffet har ikke mldt ud om, hvorvidt den 98-årige prins Philip vil være i stand til at komme til Sandringham for at fejre jul med sin hustru gennem 72 år og familien.

Dronning Elizabeth
Foto: Mega

Dronning Elizabeth

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Normalt bliver dronningen boende på Sandringham til efter den 6. februar, der er 68-års dagen for hendes tronbestigelse.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden