18. jun. 2013
Af Helle Skram de Fries

Prins Philip udskrevet før tid

Prins Philip udskrevet fra hospitalet
Prins Philip
Foto: AOP
Den 92-årige Prins Philip har overrasket lægerne og er allerede udskrevet efter maveoperation.

Prince Philip, der i sidste uge fyldte 92, er blevet udskrevet fra hospitalet London Clinic. Lægerne havde regnet med , t prinsen skulle være på hospitalet i 14 dage, men selvom Prince Philip har gennemgået en maveopreation, har han overrasket lægerne ved at komme sig så hurtigt, at han allerede kunne udskrives efter godt en uge.

Prince Philip giver lægerne æren for, at han er kommet sig så overraskende hurtigt. Ved udskrivelsen udtrykte han sin beundring for det dygtige hold af læger, der har behandlet ham, ligesom prinsen udtrykte taknemmelighed til de mange mennesker, der har sendt ham gode ønsker om helbredelse.

Da prinsen i sidste uge fyldte 92 på hospitalet fik han besøg af både af sin hustru dronning Elisabeth, Prince Edward, Prins Charles og Camilla, og prinserne William og Harry , og Prince Philip blev begavet med blandt andet blomster og kulørte fødselsdags-balloner.

Det er fjerde gang prince Philip er på hospitalet siden julen 2011. Den kommende tid skal bruges på restituering på Windsor Castle, hvor dronningen bor under Royall Ascot ugen.

Læs mere om: