25. nov. 2014
Af af Josephine Christine Hald. Oprindelig engelsk version af Sarah Haagerup

Prins William blev præsenteret som sin farfar

Det er svært at holde et lille smil tilbage, når man bliver introduceret som sin farfar.
Det er svært at holde et lille smil tilbage, når man bliver introduceret som sin farfar.
Foto: AOP
Hvordan ville du reagere, hvis du blev præsenteret som din 93-årige farfar? Prins William brød ud i grin, da det skete for ham i fredags.

Det var under en reception på Royal United Services Institute i London, at den 32-årige prins uforsætligt blev præsenteret som sin 93-årige farfar, prins Philip, af ceremonimesteren Richard Birtchnell.

Prins William var til stede ved receptionen for at overrække den prestigefyldte Chatham House-pris til den tidligere chef for Microsofts, Bill Gates, kone Melinda Gates. Hun modtog prisen for sit arbejde med at håndtere fattigdom og dårligt helbred i udviklingslande.

“Sammen med sin ligeså bemærkelsesværdige mand, Bill, har Melinda startet Gates Foundation for at ændre verden. Og ændret den, har hun, forvandlet kvinders liv, de fattige, de syge og de dårligt stillede i Afrika og andre steder,” sagde prins William, da han overrakte prisen til filantropen.

Den sjove navneforvirring bringer minder frem fra en anden sjov fejl, der blev begået af formanden for det filippinske Røde Kors, Richard “Dick” Gordon, da han tilbage i juli ved et uheld kaldte dronning Letizia for “Felicity”. Den lille fejl skete under Røde Kors’ 150-års jubilæum, og dronning Letizias svar hurtigt og sjovt.

Denne artikel er lavet i samarbejde med royalista.com

https://imgix.billedbladet.dk/prins-william-latter_aop.jpg
Prins William skraldgriner, da han bliver præsenteret som sin 93-årige farfar, Hertugen af Edinburgh.
Foto: AOP

Læs mere om: