18. apr. 2020
Af Malan Joensen

Prins William: Det må være meget betryggende

Prins William.
Prins William.
Arkivfoto: MEGA
Et stort antal ildsjæle gør en kæmpe forskel i coronakrisen, og prins William fik en god snak med en af dem.

I Storbritannien er der mange, både på nationalt plan og i de små lokalsamfund, der sørger for at give en hjælpende hånd til udsatte. Og det er der især brug for i denne tid med karantæne på grund af coronavirus.

Prins William, der for nyligt er blevet protektor for den nystartede National Emergencies Trust, hvis formål er at koordinere britiske hjælpe- og velgørenhedsorganisationers arbejde bedst muligt under en national krise, gør sit yderste for at bakke op om de mange gode kræfter.

Således fik han en god snak med Natalie Webster fra Dal Dy Dir i Wales.

Hun står i spidsen for et landbrug, der giver arbejde til borgere med forskellige udfordringer, og her har man brugt den økonomiske støtte fra National Emergencies Trust til blandt andet at uddele mad til udsatte i lokalsamfundet.

Prins William ringede for at høre nærmere om, hvorvidt midlerne fra National Emergencies Trust nåede frem i tide og om Dal Dy Dir har fået glæde af midlerne i velgørenhedsarbejdet.

Og det kunne Natalie Webster bekræfte. Hun var meget taknemmelig for hjælpen og fortalte til prins William, at indsatsen fra National Emergencies Trust har gjort en stor forskel.

Prins William takkede også Natalie Webster og hendes kolleger for deres store indsats og den forskel, de gør:

"Det må være meget betryggende for alle at vide, at du og dit hold stadig er der og passer på dem, når der er så mange forandringer omkring dem", sagde prinsen blandt andet.

Se videoen fra det hyggelige møde på Kensington Palace's instagram her.

Læs mere om: