Prins William efter hård sæson: Pyha, det holdt hårdt!

Prins William.

Prins William.

Arkivfoto: MEGA
Englands prins William er kæmpe fan af en hårdt prøvet fodboldklub fra Birmingham, som netop har hentet en dansk sportsdirektør fra FC København.

Prins William bruger næsten al sin private kvalitetstid med fru Kate og deres tre børn, George, Charlotte og Louis, men den gode prins sørger også for at få tid til a følge med i den nationale fodboldliga Premier League.

Det er William nærmest forpligtet til som protektor for det engelske fodboldforbund.

Prins William er fan

Prinsen er kæmpe fan af Birminghams traditionsklub Aston Villa, som i øvrigt netop har ansat den tidligere B93-spiller og FC København direktør Johan Lange som helt ny sportsdirektør.

For William har det været ret hårdt at følge klubben Aston Villa i denne sæson, da der har været ret langt mellem sejrene i verdens mest prestigefyldte nationale liga Premier League.

Overlevede heldigvis

Det var først i allersidste spillerunde for et par dage siden, at det lykkede Aston Villa at tilkæmpe sig det point, som reddede dem fra at rykke ud af Premier League.

I en fodboldpodcast på BBC udtrykte prins William, at han var lettet over, at Aston Villa på sidste spilledag reddede endnu en sæson i Englands og verdens bedste fodboldliga – Englands Premier League.  

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Meget mere i BILLED-BLADET

I denne uges BILLED-BLADET kan du læse alt om prins Joachims situation i Frankrig og om den tid, der venter ham.

Du får også en rørende reportage fra Lone Dybkjærs bisættelse i Holmens Kirke, hvor familie og venner tog en smuk afsked med hende.

Endelig hylder BILLED-BLADET hele Danmarks Bent Fabricius-Bjerre, der efter et 95 år langt og begivenhedsrigt liv er gået bort. 

BILLED-BLADET nr. 31, 30. juli 2020
Foto: ALLER MEDIA

BILLED-BLADET nr. 31, 30. juli 2020

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden